Om oss

Varmt välkommen till Furnitureplace.se. Vi är oerhört glada att du hittat hit!

Här hittar du alltifrån klassiska möbelfavoriter till unika produkter i utmanande och modern stil.

Kom in i vår värld och inspireras av nya trender och himmelsrika produkter som sätter guldkant på din tillvaro.
 
Du förtjänar ett hem att vara stolt över!

Furnitureplace - Sveriges bästa möbelbutik på nätet
Vi på Furnitureplace är stolta över att vara en nystartad möbelhandlare med både webbshop och en fysisk butik i Gävle.

Med ett noggrant utvalt sortiment vill vi uppnå en plats där alla kunder kan hitta något unikt och personligt. Något som talar just till Dig.

Vårt utbud av möbler och heminredning är ideligen växande med produktnyheter flera gånger per år. Vi håller ständigt koll på trender och stilar så du som kund kan hitta all inspiration och nya produkter på ett och samma ställe.

Ett av våra viktigaste mål är att alla ska ha råd med kvalitetsmöbler. Hos oss ska Du kunna ta ditt hem till nya höjder utan att behöva betala en förmögenhet.

Genom att importera produkter direkt från fabrik och utan mellanhänder kan vi uppnå priser som är oerhört konkurrenskraftiga, utan att tumma på kvalitén.

Trygghet och service
Vi vill att du som kund ska känna att du handlar av en seriös aktör med fantastisk service och kunskap. Våra medarbetare finns tillgängliga varje dag och svarar inom 24 timmar på dina frågor och synpunkter.

Leveranser
Med ett stort varulager och mängder av leverantörer kan vi erbjuda snabba leveranser till hela Sverige. Skulle du mot förmodan vara missnöjd med ditt köp så erbjuder vi dessutom helt kostnadsfria returer.

Alla våra varor skickas tryggt och säkert med DHL eller Posten. Beroende på varans storlek så levereras den hem till dig eller till din närmaste Service Point.

Betalningar
Genom Klarna kan du som kund enkelt välja att betala direkt med kort eller via faktura/delbetalning. Alla betaluppgifter är skyddade under hela köpet och hanteras av Klarnas system.Sist men inte minst vill vi önska dig en fantastisk upplevelse här på Furnitureplace.se